11.6.07

Knitty

Ik wou zeggen: jippie de nieuwe Knitty is uit. Maar ik heb net even gekeken, maar nee, mijn naalden gaan nergens van trillen.
Wel wat grappige vondsten, maar verder ben ik niet zo van de sokken en niet zo van de blote bovenarmen en niet zo van ajour..dus....misschien dat de surprises nog wat opleveren.

Van wat ben ik wel? LOL

10 opmerkingen:

Judith zei

Van heel mooi(e) wol spinnen!

Liefs,
Judith

Tijm zei

Met je eens, welleuk maar niet gillend leuk.
Ik draag onder blote arme dingen vaak een tshirt.Is een goede oplossing. Leuk bijvoorbeeld bij dat hemdje met de strikken op de rug.

Lieke zei

oh, ik had hem nog niet gezien. Ga meteen kijken. Ik ben wel gek op sokken, dus hoop dat er toch wel iets voor me tussen zit. (of eigenlijk niet, ik heb al zo veel wat ik nog wil breien)

Serena zei

Ha Irma, herkenbaar. Jippie, de nieuwe Knitty, met een blik op de patronen zag ik geen projecten waar ik de liefde op het eerste gezicht ervaarde. Ach ja, het kan niet iedere keer raak zijn :-)

valéria zei

Hoi Irma,

http://www.adriafil.com/index.html?ultimo=42&id_pagina=4&id_lingua=2

leuk linkje voor je misschien?? ;-)

Berthi zei

Ach Irma, heb jij de Knitty eigenlijk wel nodig? Jij maakt toch gewoon je eigen ontwerpen!

José zei

Nee, deze Knitty maakte ook in mij niks wakker. Gelukkig maar: ik 'moet' spinnen, want ik heb vandaag een vacht kempisch heideschaap gekregen (dat wist ik) met de vachten van de ouessants van de buurman erbij (4 zwart, 1 wit, verrassing...)
En jij bent wel van van alles hoor, kijk maar op je blog, in de dozen, in de kast, om jeheen ;-)

yvonnep zei

Nee, ik vond de nieuwe Knitty ook niet echt heel leuk. Terwijl ik wel van sokken hou. Verder ben je meer dan genoeg. Gevarieerd en inspirerend. Dacht ik wel.

astrid zei

voor mij stond er ook niets in.

Monique zei

Ik vond de rok op de startpagina wel leuk, die ga ik ws maken voor mijn dochter.
Je hoeft toch ook niet altijd maar alles mooi te vinden? er zijn zat andere patronen op andere sites, waar je naalden wel van gaan trillen. hahahaha.

Hoe komt het dat de header van je site bij mij er maar voor de helft op staat???