28.11.08

nou ja zeg

Niet te geloven wat ik nu ga vertellen.

Met voetklachten naar de dokter, die dacht hielspoor dus naar de podotherapeut. Nee, geen hielspoor, maar een scheur in mijn voetplaatpees. Of ik me verstapt had? Weet ik niet meer. Zooltje aangemeten, 8 weken genezen, maar...nu komt het....wat blijkt

Ik heb helemaal geen maat 38 (mt 5)

Huh?

Je zou toch denken dat je dat voelt, toch?
Zeker als je hoort dat je eigenlijk 39,5 hebt.
Ik ben nog maar nauwelijks van de schok bekomen.

Mijn net gekochte laarzen (Maat 38) mocht ik ruilen tegen maat 40 (!!!!!)
boots

Inmiddels heb ik wel gehoord dat je van kinderen krijgen grotere voeten kunt overhouden. Nou ik geloof zeker dat van die 2x 25 kg, die ik ooit meetorste in de vorm van een dikke buik, mijn voeten zijn in- en doorgezakt. lol

(Maar intussen ...ween ik over mijn collectie schoenen waar ik afscheid van ga nemen)

8 opmerkingen:

Judith zei

Cher heeft haar zwevende ribben operatief laten verwijderen (als ik de bladen mag geloven, die ik uiteraard alleen maar bij de kapper lees!). Wellicht kun je eens in het plaatselijk ziekenhuis informeren of er een dergelijke operatie bestaat voor het inkorten van middenvoetsbeentjes?

Man, man, wat een leed, afscheid nemen van je te kleine schoenen. Ik zou dan gelijk wel weer mogelijkheden zien en blij worden van het idee van nieuwe schoenen shoppen (elk nadeel hep se voordeel :o)

Doeg,
Judith, met een zeer gemiddelde maat 39. Wel jammer dat díe maat er altijd al uit is bij de uitverkoop.

yvonnep zei

ach, ach, ach... maar vond je niet de laatste tijd dat je maat 38 wat strak zat? Het is overigens niet alleen van kinderen krijgen dat je voeten groter worden, maar in zijn algemeenheid van leven en lopen en zo...:-)
Ga maar lekker nieuwe schoenen kopen (fraaie laarzen, trouwens)

Irma zei

@ Judith: oh zeker zeg ik geen nee tegen nieuwe schoenen, maar het duurt weer zo lang voordat ik weer ruim keus zal hebben

@Yvonnep: ik wilde nooit zelfgebreide sokken want ik had daar geen ruimte voor in mijn schoen. Panty of dun zwart katoenen sokje en dat was het wel, nu snap ik waarom. Zie hier: de wereld van de zelfgebreide sokken gaat open!

tien zei

ook ik kreeg een maat groter van kinderen krijgen, en niet alleen in voeten ;)En in mijn verdere leven nog een maat groter. Uiteindelijk zit ik nu in maat 43, terwijl ik pre-kinderen maat 41 had. En ook nog brede voorvoet en hoge wreef. Jarenlang alleen herenschoenen aangehad. Maar nu: Passo in Alkmaar: grote maten schoenen en heel veel damesschoenen. Voor het eerst in jaren loop ik in modieus schoeisel.
Alleen helaas geen Scapinoprijsjes, dus uitverkoop, en geen 4 paar tegelijk.

astrid zei

wat een ongelooflijk verhaal: daar heb ik echt nog nooit van gehoord? Maar ik neem toch aan dat je voor dat je kinderen kreeg ook al te krappe schoenen had?

Gerda D zei

Hoi Irma,

ha, ik heb er ook een jaar over gedaan voor ik echt accepteerde dat na de geboorte van oudste mijn voeten toch echt 1 maat groter waren!

groetjes, Gerda D.

Anoniem zei

Hallo Irma,

Heb je nou jaren op te grote voet geleefd of juist niet? ;-)

Groeten,
Astrid van A.

MoniqueB. zei

nieuwe voeten lijkt me een probleem (anders had ik ze al! met mijn maat 42/43)
Zie het als een afscheid en een nieuwe mogelijkheid: om je collectie te vernieuwen. De laarzen zijn gaaf! Ik heb niet eens laarzen.