7.9.07

spintol met cotswold


spintol met cotswold
Originally uploaded by I r m a
Tussen de bedrijven door spin ik wat op mijn (namaak middeleeuwse) tol. Excusez le mot, maar wat een kreng is deze tol in vergelijking met mijn eigen tol. Het draait niet, zwabbert enz. pas als er voldoende gewicht op de tol zit wordt hij wat stabieler. Het vergt veel geduld! Het is wel te gek dat ik nu kan spinnen als F. buiten speelt. Ik loop makkelijk met haar mee, kan kletsen met anderen en ik laat het makkelijk uit mijn handen vallen als dat nodig is.
De cotswold spint als een zonnetje, wat wil je, gesmout en gekamd.

10 opmerkingen:

Tijm zei

Nieuwe lay-out??

Dominique zei

op mijn brei-cruise hebben we ook een namiddag gesponnen met een spintol. Ik was er heel slecht in, maar ik kan me voorstellen dat het verslavend werkt. Al die prachtige vezel door je handen voelen glijden ! Maar zoals met zoveel dingen, goed materiaal is het halve werk

froukje zei

WOW!
Wat ziet je blog er nieuw en swingend uit!!!!!!!
En verder moet ik even je bijvallen: oh wat is de spintol (vooral als ie precies goed is) toch een geweldige uitvinding..! Je kan het overal doen, zitten, staan, lopen... En verder: je middeleeuwse tol is misschien niet helemaal je dat, maar hij is wel erg leuk om te zien!

yvonnep zei

Je middeleeuwse tol ziet er prachtig uit, net als je blog... en verder moet ik altijd lachen als ik zo'n logje van je lees: ik kan er geen touw aan vastknopen :-)

José zei

Mijn nepmiddeleeuwer zit intussen redelijk vol en draait daarom lekker lang door. De wol begint nu wel het steentje weg te duwen, dus ik ben benieuwd waar dit schip gaat stranden.
Ik denk dat ik naar de Handwerkbeurs ook zo'n Middeleeuws neppertje meeneem (k heb er drie), en/of mijn zwabberige cd-tol. En een breiwerk, uiteraard ;-)

Rineke zei

he mooie nieuwe layout!

Rineke zei

en is je wol ook gevlaakt ??(weer een paar nieuwe woorden geleerd...)

lieke zei

hey, nieuwe lay-out. Ziet er super uit!

astrid zei

gefeliciteerd met je gepimpte blog!

Berthi zei

Mooie frisse nieuwe lay-out!