13.5.07

twijfelende muts


Dit is zo'n post van: zal ik wel of zal ik niet. Ik kwam een UFO tegen - een halve muts- en eigenlijk stond die me niet aan en dan haal ik het tegenwoordig zonder problemen uit. Echter, deze ufo liet zich niet zo makkelijk uithalen. Na enkele draadbreuken besloot ik daarom om dit project maar af te breien. Resultaat is dermate twijfelachtig dat het eigenlijk geen post waard is, maar toch, het is wel weer een werkstuk af. En hij is zacht.
patroon: geen
garen: synthetische mohairachtige

5 opmerkingen:

Tijm zei

Tja............Tja...........
Ik snap wat je bedoelt. Moeilijk.......... wat kun je er mee?
Misschien op borduren en eventueel er een vreemd object van maken?

Judith zei

Ik vind het een erg grappig model... voor kinderen :o)

Past de muts F?

Theemuts van maken? Voeren, gaten erin knippen en afwerken ter hoogte van tuit en handvat?

Tas van maken? Omkeren en hengsels eraan?

Weggooien is zonde.

Uithalen, knap dat je daar zo goed in bent. Ik (nog) niet. Ik brei door tegen beter weten in. Met haken heb ik er daarentegen gek genoeg weer geen enkele moeite mee. Wat zou Freud hiervan denken?

Ik heb me rot gelachen om je verwijzing naar het spinrag. Wat een giller.

Liefs,
Judith

José zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
José zei

MIJN Photoshop heeft een poetsfunctie! :-D
Een verhuizer troostte me ooit, bij het zien van de achterkant van mijn boekenkast, met de woorden "Ach mevrouw, spinnen komen alleen binnen bij gezellige mensen!" Dat is vast een ware bewering!

Zo'n muts als deze zag ik laatst ook op whatnottoknit ofzo, en je weet zelf wel waarom. Als het nou nog een andere kleur was... (Maar ook daar heeft de rubberindustrie trouwens wat op gevonden, helaas voor jou, in dit geval.)

Dat daarboven is natuurlijk een reservoir voor al je goede ideeën, maar mensen met een viezere geest geloven dat vast niet. Nieuwe eindrondes breien? Grote pompon erop, zodat je het reservoir niet meer ziet?

Rineke zei

Nou Irma, ik moet het eerlijk zeggen, ik vind het een leuke muts! Ik zou hem zo opdoen. Wat vind je er mis aan? Kleur, vorm, kombinatie?

Ik zie het niet....