18.4.07

spintolsels
Allemaal bolletjes die ik op de spintol had gesponnen. Nu heb ik ze allemaal samen getwijnd tot een streng waarvan ik nog een foto moet maken.
Ik ben weer helemaal 'into' het spinnen. Ik heb wat last van mijn duim en pols en heb maar meteen de breinaalden neergegooid, maar wil wel wat doen. Twijnen dus van oude maaksels, maar ik ben ook in overleg voor het maken van een 'custommade sockyarn' Ik heb de afgelopen dagen veel wol gewassen en geverfd voor dit doel.
Verder ben ik aan het inpakken. We verwachten ieder moment te horen wanneer ons huis wordt opgeleverd. Ik ben de hele voorraad bollen, vachten, garens ed aan het inpakken. Ik heb al 14 (!) bananendozen vol. Ik ben nog niet klaar met de wol en moet ook de stoffen nog. Het schaamrood staat me toch wel enigszins op de kaken. Dat belooft een mooie foto al die dozen onder het afdakje!

7 opmerkingen:

Tijm zei

Wat prachtig allemaal! Qua kleur en structuur. Succes met het verhuizen en wat fijn dat je nu weer ruitme hebt voor allerlei leuke dingen.

yvonnep zei

Mooie kleuren joh! En inderdaad: succes met verhuizen en wat een enorme collectie heb jij ! ;-)

odette zei

@ Kumihimo:
Ik kon het ook alleen maar met zo een houten standaard (mobidai) en gewichtjes.
Zie hier een link van iemand die een briefkaart gebruikt:
http://www.knoopenzo.nl/knots66/2.htm
Je kan het ook met een bierviltje doen.

Maar ik heb van de week dat boekje van Yoarra gekocht (gewoon in de boekhandel) met zo een plastic/rubberachtig schijfje en het gaat wel reuze makkelijk hiermee.

Berthi zei

Wat een verzameling aan wol heb je... daar kan je wel enkele jaartjes mee vooruit!?

Heel veel succes met je verhuizing!

Myrthestiek zei

Mooie wolletjes. Succes met het verhuizen. Als bij jou het schaamrood al op de kaken staat weet ik niet hoe het hier over een paar maandjes is; iig staan er hier op zolder sowieso al 15 grote vuilniszakken met ruwe wol :O. Over de lappen en gesponnen wol nog maar niet gesproken.

Mary zei

ziet er leuk uit !!! succes met het verhuizen (ook ik moet er binnenkort aan geloven...)

Rineke zei

Geweldig idee dat twijnen van al die spintolbolletjes! Super resultaat! Ik ben nog aan het hannesen, voordat ik iets maak dat op sokkenwol lijkt....
Ik zit meer in het 'novelty yarn' stadium...