30.1.07

Patroontje erbij


Ik heb eens een poging gedaan om het patroon van de topdownmittens in een tekening te zetten. Dat viel eigenlijk heel erg tegen. Hoe doen anderen dat? Iemand een idee?

Voor ik naar het ziekenhuis ging had ik een nieuwe "Tiffany-achtige" opgezet. De boord anders en het patroon aangepast en symmetrisch gemaakt. Ik heb daar nu de handpalmen van af! Yes....dat betekent dat ik weer breitijd heb. Vraag maar niet hoe of wat, want dat is minder...maar ik zal het vertellen: onze dochter is een nachtvlinder. Tegen de tijd dat wij naar bed willen, wil zij wakker zijn.
Verder gaat het goed hoor, nog steeds wat wankel zolang ik mijn conditie niet kan opbouwen. Gisteren woog ze 4805 gram! Eten gaat dus goed. ;) Verder blijft het woekeren met tijd, dus echt geen superwoman hier!

5 opmerkingen:

Tijm zei

O Meid, wat ongelovelijk herkenbaar. En denk maar zo...gedeelde smart is halve smart.
Succes en hou je taai. Misschien eens een nachtje uit logeren sturen met gekolfde melk?????Om bij te tanken.

Neneh zei

oh..... dat gaat een keertje anders worden en zo ineens is het er weer.... maar dan is ze een jaar of 14 en denkt dat ze echt altijd later naar bed mag dan pa en ma :)

volhouden maar..... overdag een tukkie en iedere nacht dat het beter gaat is er weer eentje

odette zei

Die korte nachtje die hakken erin. Overdag tijdens haar slaapjes lekker gaan zitten of misschien s'middags samen een dutje doen.
Je dochter een nachtje uit logeren is ook een goed idee, maar of jij dat wil???

Berthi zei

.... maar wel een hele lieve nachtvlinder!!

Irma zei

Nu al uit logeren? Dat durf ik niemand aan te doen! Bovendien...en dat is lastig...ze wil nog geen fles drinken. 30cc gaat er wel in maar dan lukt het niet meer.